Πανελλήνια
'Ενωση Γονέων
για την Προστασία
της Οικογένειας
και του Ατόμου.

[Home][Ελληνικά][English Section]
ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ.
Άλλων Συγγραφέων. Έκδοση Π.Ε.Γ.:
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Περιέχει βασικά κείμενα της Δ’ Διορθοδόξου Συνδιασκέψεως Εντεταλμένων δια θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας του Δ’ Σεμιναρίου Πίστεως, ειδικά μηνύματα των προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών για τα ίδια θέματα, κατάλογο αιρέσεων και παραθρησκευτικών ομάδων και σύντομη αγγλική περίληψη.

('Εκδοση 1992, Σελίδες 95).
ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ. Ολοκληρωτικές Πνευματικές Εξαρτήσεις. Πανορθόδοξη Αντιμετώπιση.

Κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες σημειώθηκε μία ριζική αλλαγή στο σκηνικό των αιρέσεων και της παραθρησκείας στην χώρα μας και στον ευρύτερο Ορθόδοξο χώρο. Σκληρές νεοφανείς αιρετικές και παραθρησκευτικές ομάδες με διεθνείς δικτυώσεις και αυστηρές ιεραρχικές δομές, απειλούν την προσωπικότητα νεαρών κυρίως θυμάτων και εργάζονται συστηματικά για την διάβρωση όλων των τομέων της ζωής.
Τα επίσημα κείμενα της Ζ` Πανορθόδοξης Συνδιάσκεψης Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, που δημοσιεύονται σ’ αυτό το βιβλίο, αποτελούν το καταστάλαγμα της εικοσαετούς αυτής εντατικής εργασίας, ένα είδος “Καταστατικού Χάρτου” για την αντιμετώπιση των αιρέσεων και της παραθρησκείας.

('Εκδοση Ζ' Πανορθόδοξης Συνδιάσκεψης, Αλίαρτος 20-26/9/1995, Σελίδες 135).

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Στο βιβλίο αυτό απαντώνται τα ζητήματα πού τέθηκαν πρόσφατα από την κίνηση για τον αποχριστιανισμό του ελληνικού κράτους. Από τη θεματολογία του βιβλίου: Η νομική σημασία του Προοιμίου του Συντάγματος (Το Προοίμιο δεν αναθεωρείται), η προστασία των ορθοδόξων χριστιανών ως συνταγματική υποχρέωση των οργάνων της πολιτείας, η θρησκευτική εκπαίδευση, η προστασία των ατομικών δικαιωμάτων των ετεροδόξων και ετεροθρήσκων χωρίς προσβολή των αντιστοίχων δικαιωμάτων των ορθοδόξων χριστιανών, τα εγκληματικά δόγματα νεοφανών αιρέσεων, νομική θεματολογία κ.ά.

(Νικολάου Σταυριανίδη, 'Εκδοση 1996, Σελίδες 310).
ΘΕΟΣΟΦΙΑ - "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ".

Ο θρησκευτικός πλουραλισμός σαν πολιτικο-ιδεολογικό απόλυτο δόγμα, το οποίο εγείρει αξιώσεις παγκοσμιότητας και υποχρεωτικότητας, δεν πρέπει και δεν πρόκειται να γίνει δεκτός από τους ορθόδοξους χριστιανούς. Στον εξαναγκαστικό θρησκευτικό πλουραλισμό αντιπαραθέτουμε την κοινωνία προσώπων. Οφείλουμε να μη εγκαταλείψουμε την πίστη μας, τον πνευματικό πλούτο μας και τα δικαιώματα του πλησίον, να μη λάβουμε αντ’ αυτών, αντιστοίχως, πλουραλισμό παραθρησκειών, αδιεξόδους υπαρξιακές αναζητήσεις της νεότητας και ολοκληρωτισμό.

(Νικολάου Σταυριανίδη, 'Εκδοση 1997, Σελίδες 191).
ΝΕΟΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Πρόκειται για πολύ χρήσιμο βοήθημα για όσους έχουν εμπλακεί σε αίρεση Νεοπεντηκοστιανών και ιδίως στην προαναφερόμενη ομάδα πού διαθέτει εφημερίδα και ραδιοσταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Η συγγραφέας ασχολείται επί πολλά χρόνια με τη βοήθεια σε περιπτώσεις θυμάτων της πλάνης των Νεοπεντηκοστιανών η οποία δημιουργεί πολλές δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις, προβλήματα στα παιδιά, ακόμη και διαζύγια, όπως αναφέρεται στα πορίσματα της ΙΑ' Πανορθόδοξης Συνδιάσκεψης.

(Μοναχής Αντωνίας, 'Εκδοση 1999, Σελίδες 136).
Ο π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ. Αφιέρωμα.

"Γνώρισα τον πατέρα Αντώνιο όταν χρειάστηκα βοήθεια στις έρευνες που έκανε ο Σκάι για τον Σατανισμό. 'Ηταν ο χειμώνας του 1995 μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης των Σατανιστών της Παλλήνης.
Είχε την ηρεμία και τη νηφαλιότητα του ανθρώπου, που ήξερε ότι δίνει ένα δύσκολο αγώνα, αλλά που έχει τάξει τον εαυτό του σ’ αυτόν και που τίποτα δεν μπορεί να τον κάμψει. Είχε αποφασίσει ότι αυτή θα ήταν η ζωή του: Η έρευνα και η μάχη κατά των αιρέσεων και του σατανισμού. 'Ομως αντί για το φλογερό λόγο και το πάθος, που περίμενα, συνάντησα αυτό πού πραγματικά είναι ο Χριστιανισμός. Πραότητα, αγάπη, ψυχική γαλήνη, διάθεση για βοήθεια και συγχώρεση σ’ αυτούς που αντιμαχόταν. Τους αισθανόταν παιδιά του. 'Ενοιωθε χρέος απέναντί τους κι όχι μίσος. Για εκείνον δεν ήταν εχθροί. 'Ηταν αυτοί που τον είχαν ανάγκη περισσότερο από εμάς.
Εξακολουθήσαμε να έχουμε επικοινωνία ακόμη κι όταν η αρρώστια κατέβαλε το κορμί του. Το κορμί, όχι την ψυχή και την πίστη του. Μου έστελνε “υλικό” ακόμη και στην πιο δύσκολη φάση της ασθενείας του. Δεν του χρωστάω όμως επιτυχίες δημοσιογραφικές.
Του χρωστάω μαθήματα αγάπης και άσκηση ψυχής. Και η φωτογραφία του στο μυαλό μου είναι η φωτογραφία της γαληνεμένης μάχης. Αυτής που δεν έχει ηττημένους". (σελ.86-87).
ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Δημοσιογράφος.

('Εκδοση Π.Ε.Γ. 1997, Σελίδες 176).

ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ.
Υπαρξιακή Προσέγγιση στην εν Χριστώ Μόρφωση.


Με την προσφορά του κατηχητικού έργου η Εκκλησία καλείται να αποκτήσει συνείδηση της εικόνας του σύγχρονου ανθρώπου, πού παρόλα τα αδιέξοδά του, όμως κατά βάθος αναζητεί την ασφάλεια και τη διάσωση της υπάρξεώς του. Το μήνυμα της εν Χριστώ διασώσεως του ανθρώπου πρέπει να λάβει υπόψη του: α) Την "πρόοδο" του ανθρώπου, αλλά και την πλήρη σχεδόν υποταγή του στα τεχνολογικά του επιτεύγματα. β) Την εικόνα ενός οπλισμένου μεν μηχανολογικά, αλλά φοβισμένου ανθρώπου, που διασκορπίζει την ύπαρξή του σε ατέλειωτες δραστηριότητες, ώστε σκοπίμως να την αγνοεί μη διαθέτοντας τον απαραίτητο χρόνο. γ) Την προσπάθεια του ανθρώπου να ασφαλίσει την κινδυνεύουσα ύπαρξή του με εξωτερικές δομές, αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα. δ) Την εικόνα ενός τραγικού και αλλοτριωμένου ανθρώπου, που με βεβαιότητα πορεύεται να συναντήσει την φθορά και τον θάνατο.
Σ' αυτά τα αγωνιώδη αιτήματα του σύγχρονου ανθρώπου καλείται η Εκκλησία να καταθέσει την ζωντανή μαρτυρία Της με το ποιμαντικό και κατηχητικό έργο Της. Στο Πρόσωπο του Ιησού Χριστού μπορεί ο άνθρωπος να ανακαλύψει το Αρχέτυπό του, δηλαδή την μοναδική και αδιάψευστη αλήθεια της αναζητούμενης ανθρωπιάς του.

(Κωνσταντίνου Γρηγοριάδη, 'Εκδοση 2002, Σελίδες 387).
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΥΤΡΩΤΟΥ

"Ένας εκ των γνωστοτέρων και επιφανεστέρων θρησκειολόγων και ακαδημαϊκών Διδασκάλων του 20ου αιώνος υπήρξεν ο αείμνηστος Καθηγητής μας εις την Θεολογικήν Σχολήν του Πανεπιστημίου Αθηνών, Λεωνίδας Ι. Φιλιππίδης (1898-1973), Πρύτανις του ιδίου Πανεπιστημίου δια το έτος 1965-1966.
Συναρπαστικός διδάσκαλος, άριστος γνώστης και χειριστής της Ελληνικής Γλώσσης και το σπουδαιότερο απαράμιλλος συγγραφέας.
Ένα από τα κλασσικά βιβλία του μακαριστού Διδασκάλου μας, εις το οποίο αφιερώνει πολλές σελίδες στην αναζήτηση και προσδοκία παγκοσμίου Λυτρωτού εις το Πρόσωπον του Θεού Λόγου και Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ως Θεανθρώπου, είναι το ογκώδες σύγγραμμά του "Ιστορία της Εποχής της Καινής Διαθήκης εξ απόψεως Παγκοσμίου και Πανθρησκειακής" (Αθήναι 1958, σ.σ. κζ +1055) από τα σημαντικότερα βιβλία, πού έχουν κυκλοφορηθεί ποτέ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στις σελίδες του 764-886 διαλαμβάνει το θέμα: "Παγκόσμιος προσδοκία Θεανθρώπου Λυτρωτού", τεκμηριώνοντας με ακαταμάχητα επιχειρήματα και πληρέστατη βιβλιογραφική κατοχύρωση την ιστορική και θρησκειακή αυτή αλήθεια".


π. Γεώργιος Δ. Μεταλληνός, Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών

(Λεωνίδου Ι. Φιλιππίδου, 'Εκδοση 2003, Σελίδες 139).
ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ
Γνωστή Θρησκεία ή Ψευδοθρησκεία;


H έννοια της «θρησκείας» -της έννοιας που αποτελεί κλειδί για την προστασία της συλλογικής διάστασης της θρησκευτικής ελευθερίας- δεν ορίζεται στο Σύνταγμά μας ούτε από την κοινή νομοθεσία, ενώ η θεωρία και η νομολογία έχουν ερμηνεύσει μόνο τον επιθετικό προσδιορισμό «γνωστή» που αναφέρεται στον όρο «θρησκεία».
«Γνωστή» είναι η θρησκεία που έχει φανερές πεποιθήσεις, δηλ. η διδασκαλία της οποίας δεν είναι κρυφή, και της οποίας η λατρεία γίνεται δημόσια και δεν προϋποθέτει μυστική μύηση.

(Κυράκου Κυριαζόπουλου, 'Εκδοση 2003, Σελίδες 55).
ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ;
Εγκόλπιο Αυτοπροστασίας.

Με το βιβλίο αυτό επιχειρείται μια ακόμη προσπάθεια παρουσίασης του αποκρυφιστικού φαινομένου της εποχής μας που έχει φθάσει με την "Ποτερομανία" των τελευταίων ετών σε τέτοια ανησυχητικά επίπεδα, που διεθνείς ερευνητές θεωρούν αυτό το "φαινόμενο" ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο κατά της ανθρωπότητας.
Η μεγάλη
προβολή των βιβλίων της Τζόαν Ρόουλινγκ καλλιέργησαν και σε άλλες χώρες του εξωτερικού μια πρωτοφανή σατανο-υστερία και τρομολαγνεία, ώστε να μεταβληθεί ο κόσμος μας σε μια τεράστια "αποκρυφιστική αγορά".
Πιστεύουμε ότι η έκδοση του βιβλίου αυτού από την Π.Ε.Γ. θα συντελέσει στην ορθή ενημέρωση του κοινού και ιδίως των γονέων, εκπαιδευτικών και υπεύθυνων παραγόντων, ώστε ν' αντιληφθούν το μεγάλο κίνδυνο από την εισβολή αυτής της νέας απειλής -του συγκαλυμμένου σατανικού πολέμου- εναντίον μας.
Ο λαός μας ανησυχεί για όλα αυτά που συμβαίνουν. Γι' αυτό όλοι σπεύδουν να προμηθευτούν το βιβλίο αυτό, του οποίου η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε αμέσως. Η Π.Ε.Γ. προβαίνει σε νέα έκδοση του βιβλίου, για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπατριώτες μας και να αποτελέσουν "τείχος αδιαπέραστο" στα σκοτεινά σχέδια των οργανώσεων του "αρχαίου όφεως".

(Ιωάννου Μηλιώνη, 'Εκδοση 2002, Σελίδες 64).
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Στην εποχή μας ακούμε συχνά το σύνθημα ότι ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποιήσεως και της πολυπολιτισμικότητας και γι' αυτό πρέπει να απομακρυνθούμε από τις ρίζες μας και από τις παραδόσεις μας για να προσαρμοσθούμε στα διεθνή δεδομένα και για να "εκσυγχρονισθούμε". Επίσης, μέσα στην ιδεολογική σύγχυση της εποχής και λόγω της ελλιπούς διδασκαλίας της Ιστορίας μας και της Πίστεώς μας στα Σχολεία, εμφανίσθηκαν διάφορες ομάδες νεοειδωλολατρών που κηρύσσουν τον πόλεμο στην Εκκλησία του Χριστού με αστήρικτα επιχειρήματα.
Ως απόπειρα απαντήσεως σε αυτές τις τάσεις, οι οποίες αμφισβητούν την Ελληνορθόδοξη Παράδοση, έρχεται αυτό το σύντομο πόνημα, το οποίο βασίζεται σε μία ομιλία.
Το μήνυμα του μικρού αυτού κειμένου είναι ότι ως Ορθόδοξοι Έλληνες σεβόμαστε την Αρχαία Ελλάδα, την Ευρώπη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και δεν θεωρούμε τις έννοιες αυτές ασυμβίβαστες με την Ελληνορθόδοξη Παράδοση. Ασυμβίβαστες με την Παράδοσή μας θεωρούμε τις προσπάθειες να αποσυνδεθεί ο Ελληνισμός από την Ορθόδοξη Πιστη του.
Ορθοδοξία χωρίς Ελληνισμό ίσως μπορέσει να υπάρξει. Αλλά Ελληνισμός χωρίς Ορθοδοξία είναι άνθρωπος χωρίς πνεύμονες. Δεν έχει μέλλον, δεν έχει ζωη. Χωρίς να αρνούμαστε την σύγχρονη πραγματικότητα και χωρίς να μένουμε βυθισμένοι σε αναπολήσεις παρελθουσών εποχών, εμείς οι Νεοέλληνες μπορούμε και πρέπει να συνδυάσουμε την Οικουμενικότητα του Ελληνισμού και το πανανθρώπινο μήμυμα της Ορθοδοξίας με την προστασία της εθνικής μας ταυτότητας, της γλώσσας μας και της Ιστορίας μας. Όποιες κι αν είναι οι προκλήσεις της εποχής "ουκ αρνησόμεθά σου φίλη Ορθοδοξία".

(Κωνσταντίνου Χολέβα, 'Εκδοση 2005, Σελίδες 40).
"ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΑΠΟ ΤΟ Α ΣΤΟ Ω

Μετά το μνημειώδες και πρωτοποριακό στο είδος του τρίτομο έργο του μακαριστού Πρωτοπρ. π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου για τους "μάρτυρες του Ιεχωβά", το βιβλίο αυτό της κ. Μπουρδάκου έρχεται να συμπληρώσει ουσιαστικά το έργο εκείνου.
Το βιβλίο ""Μάρτυρες του Ιεχωβά" από το Α στο Ω", είναι μοναδικό στο είδος του. Η συστηματική παράθεση των σχετικών αποσπασμάτων από πρωτογενείς πηγές -τις εκδόσεις της ίδιας της εταιρείας "Σκοπιά" των "μαρτύρων του Ιεχωβά"-, κατά θέματα και κατά αλφαβητική σειρά, αποτελούν αυταπόδεικτο μέσο των ανακολουθιών και των παλινοδιών της εταιρείας "Σκοπιά" σχετικά με τις παλαιότερες και με νεώτερες τυχόν αλλαγές των κατά καιρούς διδασκαλιών της. Δίνει την δυνατότητα στον αναγνώστη, και ιδιαιτέρως στον ασχολούμενο με την απολογητική της Εκκλησίας μας έναντι της πλάνης, να έχει αντικειμενική και ευχερή πρόσβαση στις πηγές της ίδιας της "Σκοπιάς". Με τον τρόπο αυτό αποκαλύπτονται οι πλάνες του "αγωγού του Ιεχωβά", χωρίς να παραποιείται η να ερμηνεύονται ενδεχομένως αυθαίρετα οι κατά καιρούς διδασκαλίες του.
Πρόκειται για ένα καινούργιο βιβλίο πολλαπλής χρήσεως, ένα εύχρηστο θεματολόγιο για τον καθένα, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις κακοδιδασκαλίες της εταιρίας "Σκοπιά" των "μαρτύρων του Ιεχωβά" και γενικά για κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό, που θέλει να είναι ενημερωμένος στα θέματα της πίστεώς του, σε σχέση με τις κακοδοξίες των αιρέσεων.

(Άννας Μπουρδάκου, 'Εκδοση 2008, Σελίδες 432).

Ο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"

Το φαινόμενο του "νεοπαγανισμού", ως μιας από τις πολλές "ατραπούς" της "Νέας Εποχής", δημιουργεί σύγχυση στους Ορθόδοξους Έλληνες και αποτελεί ένα σοβαρό ποιμαντικό πρόβλημα και όχι μόνο. Το σύνθημα, που ακούγεται στον "χώρο" αυτό: "ή Έλληνας ή Χριστιανός", καίτοι για μας ουσιαστικά είναι ένα ψευδεπίγραφο δίλημμα, δεν πρέπει να υπερεκτιμάται, αλλά ούτε και να υποβαθμίζεται. Πολύ περισσότερο, όταν τα Ελληνικά "αρχαιολατρικά" ρεύματα δραστηριοποιούνται ως ένας "νέος αντιχριστιανισμός" και, σε αρκετές περιπτώσεις, με έντονο εθνικιστικό χαρακτήρα. Η αντιπαράθεσή τους προς τον Χριστιανισμό συνοδεύεται συχνά από φανατισμό και ακρότητες, προκατάληψη, απειλές και ύβρεις, απαξιωτικές εκφράσεις, αναπίτρεπτους χαρακτηρισμούς, υπερβολές, διαστρεβλώσεις, αβάσιμους ισχυρισμούς και έλλειψη επιστημονικής τεκμηρίωσης των λεγομένων και γραφομένων. Χρησιμοποιούν διχαστικά συνθήματα, που απειλούν να πλήξουν την εθνική μας ομοψυχία και να διχάσουν τους Έλληνες σε "Έλληνες" και "Χριστιανούς".

(π. Κυριακού Τσουρού, 'Εκδοση 2008, Σελίδες 696).

ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΓΚΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ;
Είναι η γιόγκα ως μυϊκή άσκηση κατάλληλη
για τη βελτίωση της υγείας;

Εδώ και αρκετές δεκαετίες, ορισμένοι κύκλοι προβάλλουν στο δυτικό κόσμο τη γιόγκα ως ιδανική μορφή σωματικής άσκησης. Επίσης γίνονται μαθήματα - σεμινάρια γυμναστικών ασκήσεων, διδάσκονται στάσεις και κινήσεις του σώματος, όπως αυτές εφαρμόζονται στον ινδουισμό και στον βουδισμό (γιόγκα).
Στο παρόν κείμενο γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί το θέμα με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Σκοπός της μικρής αυτής εργασίας είναι να μπορέσει να αντιληφθεί ο καθένας, ανεξαρτήτως των θρησκευτικών, πολιτικών ή άλλων προτιμήσεών του τις διάφορες πλευρές του ζητήματος.
Η σωματική άσκηση είναι κοινό αγαθό, όπως και η ελευθερία. Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να γνωρίσει ποια είναι η αλήθεια για το συγκεκριμένο θέμα. Μόνο έτσι, θα είναι σε θέση να επιλέξει ελεύθερα, αυτό που ο ίδιος κρίνει ως σωστό. Η μελέτη γίνεται με βάση τις σύγχρονες απόψεις της ιατρικής, της αθλητιατρικής και της θρησκειολογίας.

(Χρήστου Ταγαράκη, Έκδοση 2010, Σελίδες 40).


Τα βιβλία μας διατίθενται στα βιβλιοπωλεία.
Αν δεν βρίσκετε κάποια από αυτά, μπορείτε να απευθυνθείτε
στην Π. Ε. Γ.

Γιά παραγγελίες βιβλίων τηλεφωνήσατε:
210 6396.665
, Fax: 210 6082.219.

Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Π. Ε. Γ., Τ. Θ. 60120, 153 10 Αγία Παρασκευή
.


Πιστεύουμε ότι ξεχωριστά από την ατομική ιδεολογία του κάθε ανθρώπου, η ελευθερία της σκέψης και βούλησης είναι ιερά και αναφαίρετα δικαιώματα, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να αντικατασταθούν από όποια λογική απορρέει από «αυθεντίες» και από ομάδες που κάτω από το μανδύα προβάτου είναι αδηφάγα τρωκτικά ανθρωπίνων ψυχών.

Αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στο έργο μας και βρίσκετε ότι έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς η παρουσία σας μας είναι απαραίτητη.

Γιά περισσότερες πληροφορίες:
Π.Ε.Γ., τηλ.: 210 6396.665, Fax: 210 6082.219. ή γράψτε μας:
Τ.Θ. 60120, 153 10  Αγία Παρασκευή.
Γιά την οικονομική ενίσχυσή μας:
Π.Ε.Γ.,  Εθνική Τράπεζα  Ελλάδος,  Αριθ.Λογ. 180-296004-44.

Σας περιμένουμε στις συναντήσεις μας, που γίνονται
κάθε Κυριακή 11.00' - 13.00' στην οδό Αποστόλου Παύλου 10, Αγία Παρασκευή Αττικής.