Πανελλήνια
'Ενωση Γονέων
για την Προστασία
της Οικογένειας
και του Ατόμου.

Τεύχος 20, Απρίλιος-Ιούνιος 2000.

Τεύχος 20,
Απρίλιος-Ιούνιος 2000.


(Μέγεθος αρχείου: 601 Kb).
Τεύχος 19, Ιανουάριος-Μάρτιος 2000.

Τεύχος 19,
Ιανουάριος-Μάρτιος 2000.


(Μέγεθος αρχείου: 655 Kb).
Τεύχος 18, Οκτώβριος-Δεκέμβριος 1999.

Τεύχος 18,
Οκτώβριος-Δεκέμβριος 1999.


(Μέγεθος αρχείου: 612 Kb).
Τεύχος 17, Ιούλιος-Σεπτέμβριος 1999

Τεύχος 17,
Ιούλιος-Σεπτέμβριος 1999.


(Μέγεθος αρχείου: 1042 Kb).
Τεύχος 16, Απρίλιος-Ιούνιος 1999

Τεύχος 16,
Απρίλιος-Ιούνιος 1999
.

(Μέγεθος αρχείου: 1330 Kb).

Τεύχος 15, Ιανουάριος-Μάρτιος 1999

Τεύχος 15,
Ιανουάριος-Μάρτιος 1999.


(Μέγεθος αρχείου: 848 Kb).Τεύχος 14,
Οκτώβριος-Δεκέμβριος 1998.

(Δεν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή).


Τεύχος 11,
Ιανουάριος-Μάρτιος 1998.


(Δεν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή).
ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Ενημερωτικό Περιοδικό του
ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε το περιεχόμενο του τεύχους, που επιθυμείτε, σε ηλεκτρονική μορφή (κάνοντας κλικ στην εικόνα του κάθε εξωφύλλου) ή να γίνετε συνδρομητές (να σας έρχεται το περιοδικό ταχυδρομικά στο σπίτι, χωρίς καμία επιβάρυνση ή υποχρέωσή σας).Για να μπορέσετε να διαβάσετε τις ηλεκτρονικές σελίδες του ΔΙΑΛΟΓΟΥ, θα πρέπει να έχετε εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα Reader της Adobe.
Αν τυχόν δεν το έχετε, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τις ιστοσελίδες της Adobe, κάνοντας κλικ εδώ: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Τεύχος 20 , ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2000

Νεοανθρωπισμός και είδωλα της «Νέας Εποχής», του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†) (σελ...1), Ταυτότητες - Διαβεβαιώσεις (σελ...11), Το Ευρωπαϊκό Δίκαιο δεν λέει τίποτα για θρήσκευμα, του κ. Γ. Κρίππα (σελ...12), Η Ιταλία φορολογεί την Σαηεντόλοτζυ (σελ...14), Οι Άγγλοι στρέφονται προς την Ορθοδοξία (σελ...15), Υπόμνημα περί του περιοδικού «Θεός και Θρησκεία / God and Religion» της Επιτροπής επί των δογματικών θεμάτων της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους (σελ...16).
Ειδήσεις - Σχόλια: Αυτοκτονίες και Εκπαραθυρώσεις (σελ...24), Πόκεμον. Πρέπει να τα πιάσεις όλα! (σελ...24), Δημόσιες Ελευθερίες (σελ...26), Ιατρικός Σύλλογος Παρισίου: Γιατροί, προσέξτε τις αιρέσεις (σελ...26), AUM (ΑΟΥΜ) (σελ...27), Η διυπουργική επιτροπή για την αντιμετώπιση των σεκτών προέβη σε ανακοίνωση για την οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά (σελ...27), Η οικονομική διείσδυση των αιρέσεων (σελ...28), Περιοδικά Lifestyle ή "ποικίλης ύλης", διαμορφώνουν το ήθος της Νέας Εποχής (σελ...29), "Έσπασε" το πρόγραμμα λογοκρισίας της Σαηεντόλοτζυ στο Internet (σελ...31).


Τεύχος 19 , ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2000

Στρατηγική για την αντιμετώπιση των αιρέσεων. Διεθνής συνεργασία - Απολογητική διακονία, του π. 'Αντωνίου 'Αλεβιζοπούλου (†) (σελ...1), Όρος καταδίκης του φυλετισμού (σελ...2), Ο «ένας και μεγάλος», του κ. Νικολάου Σταυριανίδη (σελ...3), Αντίλογος σε βλάσφημο λόγο (απάντηση στον κ. Ανδρουλάκη), του Αρχιμ. Γεωργίου καθ. Ι. Μ. Γρηγορίου (σελ...4), Η αρχαιολατρία ως «ατραπός» της «Νέας Εποχής» (ζ' μέρος), του πρωτοπρ. Κυριακού Τσουρού (σελ...7), Η ιδέα για μια πανθρησκεία και η μοναδικότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας (συνέχ. Β΄), του 'Αρχιμ. Χριστοφόρου Τσιάκκα (σελ...10), Επιστημονικοφανή προσωπεία των παραθρησκευτικών ομάδων (συνέχ. Β΄), του 'Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μαϊδώνη (σελ...13), Στο διάδρομο ενός εναλλακτικού «ιατρείου», προσωπική μαρτυρία (σελ...15), Η εταιρία Σκοπιά και ο «πολύς όχλος», της κ. Αννας Μπουρδάκου (σελ...18), Αιρέσεις και συνδικάτα του εγκλήματος (σελ...21).
Ειδήσεις - Σχόλια: Aum Shinri Kyo, Τόκυο (σελ...25), Ο Αρχιεπίσκοπος στηλιτεύει την «Νέα Παγκόσμια Τάξη» (σελ...25), Αρμονική ζωή, ή Aνάρμοστη μίξη χριστιανικής ορολογίας με ινδουϊσμό; (σελ...26), "Κύκλος των Φίλων του Bruno Groening". Μία ακόμα Ψυχολατρεία στη χώρα μας (σελ...27), Σχολές Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας, στη χώρα μας και στο εξωτερικό (σελ...28), Εμπλοκή ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στα σχέδια της Νέας Εποχής (σελ...29), Νακσμπαντί: «Σοφία» και πολιτική επιροή (σελ...31).


Τεύχος 18, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1999

ΙΑ΄ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας (σελ...1), Α΄ Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη σχετικά με τις ομάδες που χαρακτηρίζονται ως καταστροφικές λατρείες και ψυχο-ομάδες (σελ...5), Η αρχαιολατρία ως «ατραπός» της «Νέας Εποχής» (στ' μέρος), του Πρωτοπ. Κυριακού Τσουρού (σελ...8), Πανευρωπαϊκό συνέδριο για τις σέκτες, Παρίσι, 23-24 Απριλίου 1999, των κ.κ. Κ. Παπαθανασοπούλου και Κ. Γιαννίκου (σελ...11), Οι "Κυβερνήσεις" και το "Πάτερ ημών" των "Μαρτύρων του Ιεχωβά", της κ. Άννας Μπουρδάκου (σελ...13), Η ιδέα για μια πανθρησκεία και η μοναδικότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, του Αρχιμ. Χριστοφόρου Τσιάκκα (σελ...15), Έμποροι Ψυχών, του Μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη (σελ...16), Επιστημονικοφανή προσωπεία των παραθρησκευτικών ομάδων, του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μαϊδώνη (σελ...18), Διάλογος ή αντίλογος με τον αποκρυφισμό; του Πρεσβυτ. Πέτρου Πανταζή (σελ...21), Ο Χάρυ, ο Μέρλιν και η Βερόνικα, του Αρχιμ. Βαρνάβα Λαμπρόπουλου (σελ...23).
Σχόλια: Νεοεποχίτικα παιχνίδια (σελ...24), Ας ελπίσουμε (σελ...24), «Οδηγός Σύγχρονης Θεραπευτικής» (σελ...25), AMWAY (σελ...26), Προβολή της σέκτας του Λαφαγιέτ Ρον Χάμπαρντ από ελληνική εφημερίδα (σελ...27), Η παγκοσμιοποίηση του κακού, απόσπασμα ομιλίας του κ. Στ. Παπαθεμελή (σελ...28), Απάντηση στο STATE DEPARTMENT. Υποδειγματική απάντηση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σε αβάσιμες κατηγορίες από νέους τιμητές της ελευθερίας μας (σελ...29), Γιατροί με σύνορα, του Κωνσταντίνου Χολέβα (σελ...32).


Τεύχος 17, ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1999

Οι δοκούντες άρχειν των εθνών (σελ...1), Ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα ανησυχεί σοβαρά για τις νεοφανείς αιρέσεις (σελ...2), Οι εμπειρίες των (Νέο)-Πεντηκοστιανών δεν είναι εκ του Αγίου Πνεύματος, του π. 'Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†) (σελ...4), Απαράδεκτη αλλοίωση του κειμένου της Αγίας Γραφής από την «Σκοπιά» - «Μετάφραση Νέου Κόσμου», της κ. Άννας Μπουρδάκου (σελ...5), Η αρχαιολατρία ως «ατραπός» της «Νέας Εποχής» (ε' μέρος), του πρωτοπρεσβυτέρου Κυριακού Τσουρού (σελ...7), Η «ευχή του Ιησού», του κ. Αθανασίου Νεοφωτίστου (σελ...9), Τραγωδίες από τις αιρέσεις-σέκτες (σελ...10), «Ηθικός Πανικός», του κ. Νικολάου Σταυριανίδη (σελ...12), Brahma Kumaris και οι κίβδηλες «αναγνωρίσεις» «του ΟΗΕ», του κ. Νικολάου Σταυριανίδη (σελ...13), Συναίνεση για την προστασία των παιδιών μας, αλλά στη Γαλλία (σελ...15), Προσοχή στις δήθεν αντιαιρετικές οργανώσεις: Με μεθόδους μυστικών υπηρεσιών, αλλοιώνονται επίσημα στοιχεία για τη δράση των νεοφανών αιρέσεων, του κ. Νικολάου Σταυριανίδη (σελ...16), «Ευρωπαϊκός προσανατολισμός» σημαίνει εξάρθρωση της Σαηεντόλοτζυ (σελ...17), Η «Βασούλα» Ρύντεν... διαμαρτύρεται, του Πρωτοπ. Κυριακού Τσουρού (σελ...21).
Ειδήσεις - Σχόλια: Πρέπει να εμποδίσουμε τις αιρέσεις να διαφημίζουν τα ψέμματά τους (σελ...24), Εξουσία και Ψευδοθρησκεία σε μια απαράδεκτη σχέση: Ο Κλίντον αρθρογραφεί σε έντυπο της Σαηεντόλοτζυ (σελ...24), Ο Μπους κοντά στον Μουν (σελ...25), Προπαγάνδα συμπορεύσεως με ολοκληρωτικές αιρέσεις από το Ρωμαιοκαθολικό πρακτορείο ειδήσεων (σελ...25), Γκρίζοι λύκοι και νεοφανείς αιρέσεις (σελ...25), Τα παιδιά στην Ρωσσία λεία της παραθρησκείας (σελ...26), Η «Καθημερινή» προπαγανδίζει στα παιδιά μας Κρόνια και Σατουρνάλια (σελ...27), Πιέζει η εταιρεία «Σκοπιά», αλλά δεν πιέζεται η Γαλλία. Εμείς άραγε, πόσο πιεσθήκαμε; (σελ...27), Σάτυα Σάι Μπάμπα - «Αρμονική Ζωή» (σελ...28), «Κοσμικοί Κουμμουνιστές» (σελ...31).


Τεύχος 16 , ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 1999

Άμυνα στη διάβρωση από τις αιρέσεις (σελ...1), Αιρέσεις - Σέκτες (σελ...2), Ανακοίνωσις του Διορθοδόξου Συνδέσμου σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα εις την Γιουγκοσλαβία και την αντιχριστιανική «ηθική» της «νέας τάξεως πραγμάτων» (σελ...4), Ανάγκη προστασίας των πνευματικων και πολιτιστικων μας αξιών, του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†) (σελ...8), Νέα εποχή και οικουμενισμός (σελ...9), Η αρχαιολατρεία ως ατραπός της «Νέας Εποχής» (δ' μέρος), του Πρωτοπ. Κυριακού Τσουρού (σελ...10), Ανησυχεί η κυρία Ωλ Μπράιτ - Η απόλυτη απαίτηση του νέου ολοκληρωτισμού (σελ...12), Το πανθρησκειακό όραμα (εφιάλτης) της «Νέας Εποχής» (δ' μέρος), του Μοναχ. Αρσενίου Βλιαγκόφτη (σελ...13), Επίσημο κείμενο της Ζ΄ Πανορθοδόξου Συνδιασκέψεως για θέματα αιρέσεων (Κατάλογος ομάδων ασυμβιβάστων με την ορθόδοξη πίστη) (σελ...15), Η τάξη του αρχηγού, της κ. Άννας Μπουρδάκου (σελ...19), Η μεταβολή των θεμελίων, του Δρ. Αλέξανδρου Ντβόρκιν (σελ...21), Καραμέλες του Μουν με κάπως... περίεργη γεύση (σελ...23), Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με, του κ. Αθανάσιου Νεοφώτιστου (σελ...24), Η δαιμονοποίηση ως μέθοδος ελέγχου της σκέψης στις νεοφανείς αιρέσεις και στη «Νέα Εποχή» (σελ...26).
Ειδήσεις - Σχόλια: Ο κεντρικός πυρήνας του φαινομένου της διαβρώσεως: Η οικονομική διείσδυση των νεοφανών αρέσεων (σελ...29), Μαφιόζικες μέθοδοι καταστροφικών λατρειών (σελ...29), Κακόβουλες κατηγορίες κατά της Ορθοδοξίας και μια γεωγραφία στα μέτρα του παπισμού (σελ...29), «God and Religion» (σελ...29), Πάρκο πανθρησκείας στην Κωνσταντινούπολη. Με τις ευλογίες
του Βατικανού; (σελ...31), Μορμόνοι: Πολυγαμίες, αιμομιξίες και νόμος της σιωπής (σελ...31), «Ανορθόδοξες» θεραπευτικές μέθοδοι (σελ...32), Ταχύτατη εξάπλωση νέας αιρέσεως (...β' εσώφυλλο).


Τεύχος 15 , ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 1999

Πορίσματα της Ι΄ Πανορθοδόξου Συνδιασκέψεως Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα Αιρέσεων και Παραθρησκείας (Αλίαρτος Θηβών 16-21.9.1998) (σελ...1), Το τρίτο μέτωπο της Aπολογητικής της Εκκλησίας. Ο κίνδυνος διαβρώσεως, του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†) (σελ...5),Η Aρχαιολατρία ως Aτραπός της «Νέας Εποχης» (γ' μέρος), του Πρωτοπ. Κυριακού Τσουρού (σελ...8), Το πανθρησκειακό Όραμα (Εφιάλτης) της «Νέας Εποχής» (γ' μέρος), του Μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη (σελ...10), "Η μεταβολή των θεμελίων". Νέες θρησκευτικές κινήσεις του 20ου αιώνα και ο χριστιανικός πολιτισμός: Η περίπτωση της Ρωσσίας, του καθ. Αλεξάνδρου Ντβόρκιν (σελ...12), Η «Νέα» Δημιουργία, της κ. Άννας Μπουρδάκου (σελ...16), Η «Αρπαγή» κατά το δόγμα των Νεοπεντηκοστιανών, της Μοναχής Αντωνίας Μανδελιά (σελ...18), Διάταγμα υπ. αριθ. 98-890 της 7ης Οκτωβρίου 1998 με το οποίο καθιερώνεται διυπουργική αποστολή για τον αγώνα εναντίον των αιρέσεων (Sectes) (σελ...20), Η οριοθέτηση της ορθοδόξου πίστεώς μας και η εις βάρος μας παραπληροφόρηση (σελ...21), Η «Διεθνής» του Εθνικισμού, του κ. Νικολάου Σταυριανίδη (σελ...22), Δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της 1ης Δεκεμβρίου 1998 σχετικά με την Σαηεντόλοτζυ (σελ...24), Ειδήσεις - Σχόλια: Οι νεοφανείς αιρέσεις στο στόχαστρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (σελ...26), Χάρε Κρίσνα και Χίτλερ, αλλά και ένας περίεργος αντισημιτισμός (σελ...26), Ο Alain Vivien δίνει έμφαση στην πρόληψη εναντίον των αιρέσεων (σελ...26), Η κα Viviane Reding καταγγέλλει την συμπαιγνία μεταξύ κοινοτικών κύκλων και νεοφανών αιρέσεων (σελ...27), Βουδδιστικές αιρέσεις «λάδωναν» τον «πλανητάρχη» (σελ...27),Ένας ινδός γκουρού για τον διάδοχο του Αγγλικού θρόνου (σελ...28), Ανάντα Μάργκα (σελ...27), Scientology (Χαμπαρντισμός) (σελ...28), Φοροαπαλλαγή της Scientology με διαβλητές διαδικασίες (σελ...28), Αντιδράσεις για τη διείσδυση της Σαηεντόλοτζυ σε κέντρο πυρηνικών ερευνών της Γαλλίας (σελ...29), «Μητέρα, σ' αγαπώ» (σελ...29), Μορμόνοι (σελ...30), Στα χέρια του ΚΕΦΕ απόρρητο στρατιωτικό έγγραφο για τη βάση της πολεμικης αεροπορίας στο Ελληνικό, της Βικτώριας Νταγκουνάκη, «Απογευματινή της Κυριακης», 7 Φεβρουαρίου 1999 (σελ...31).Τεύχος 14, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1998

Η Aρχαιολατρία ως Aτραπός της «Νέας Εποχης» (β' μέρος), του Πρωτοπ. Κυριακού Τσουρού (σελ...3), Η εξομολόγηση πρώην θύματος του Μαχαράτζι, του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†) (σελ...6), Ο "τρυφερός" αποστάτης, του Αρχιμ. Βαρνάβα Λαμπρόπουλου (σελ...8), Το πανθρησκειακό Όραμα (Εφιάλτης) της «Νέας Εποχής» (β' μέρος), του Μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη (σελ...10), "Εις βάρος της Ορθοδοξίας, του κ. Αθανασίου Νεοφώτιστου (σελ...12), Συνοπτική παρουσίαση αποφάσεως δικαστηρίου, του κ. Γεωργίου Κρίππα (σελ...14), "Εκλάμψεις φωτός" από την εταιρία Σκοπιά, της κ. Άννας Μπουρδάκου (σελ...16), Αντιστροφή της επιστήμης και ψευδο-επιστήμης. Ο λόγος της Εκκλησίας σήμερα, του κ. Νικολάου Σταυριανίδη (σελ...18),
Ειδήσεις - Σχόλια:
Ι' Πανορθόδοξη συνδιάσκεψη για τις αιρέσεις (σελ...22), Το μάθημα των Θρησκευτικών (σελ...23), Το γράμμα της Αλίκης (σελ...24), Πως αλλάζουν οι καιροί στο ΚΕΦΕ (σελ...25), Πάνω στα μνήματα (σελ...26), "Βασούλα" Ρύντεν (σελ...26), Η παρουσίαση ενός βιβλίου (σελ...27), Αυτά συμβαίνουν στη Γαλλία - Έκθεση της Κοινοβουλευτικής επιτροπής (σελ...28), "...εν πολλή συντομία" (σελ...29), "Βάπτισμα" σε... πισίνα με μαγιώ! (σελ...30), "Νή τω Δία...!" (σελ...31), Από το μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών (οπισθόφυλλο),


Τεύχος 13, ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1998

Επιστολή Π.Ε.Γ. (σελ...3), Η Aρχαιολατρία ως Aτραπός της «Νέας Εποχης» (α' μέρος), του Πρωτοπ. Κυριακού Τσουρού (σελ...4),Πλάνη ή ανεντιμότητα, του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†) (σελ...7), Η αναζήτηση του "εσωτερικού φωτός", του Αρχιμ. Βαρνάβα Λαμπρόπουλου (σελ...10), Το πανθρησκειακό Όραμα (Εφιάλτης) της «Νέας Εποχής» (α' μέρος), του Μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη (σελ...11), Η απορία της προέδρου, του κ. Αθανασίου Νεοφώτιστου (σελ...13), Η νομοθετική αντιμετώπιση των αιρέσεων στα ευρωπαϊκά κράτη, του κ. Γεωργίου Κρίππα (σελ...16), Ο "παράδεισος" του πολλού όχλου των Μαρτύρων του Ιεχωβά, της κ. Άννας Μπουρδάκου (σελ...18), Πολιτικο-θρησκευτική απειλή, ειδικού συνεργάτη (σελ...21),
Ειδήσεις - Σχόλια:
"Διαβάς... βοήθησον ημίν" (σελ...24), "Ένα βιβλίο" (σελ...24), Λόγια μίσους στα Βαλκάνια (σελ...25), "Τσάκρα" ή "ζωτικά κέντρα" (σελ...26), Δικαίωμα στην αυτοκαταστροφή προπαγανδίζουν τα Μ.Μ.Ε. (σελ...27), Διδασκαλίες "ψυχοναρκωτικά" που σκοτώνουν (σελ...28), Τεχνάσματα (σελ...29), Δεν καλύπτει... (σελ...30), Φαντάσου... (σελ...30), Και δορυφορικό κανάλι ο Μαχαρίσι Μαχές Γιόγκι (σελ...31),


Τεύχος 12, ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 1998

Προς Κοινωνικούς φορείς, Πανελλήνια Ένωση Γονέων (σελ...3), Η ηθική υπόσταση των γκουρού, του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†) (σελ...5) Ο "Αλχημιστής" Ντιπάκ Τσόπρα και τα... χριστιανικά βιβλιοπωλεία, του Αρχιμ. Βαρνάβα Λαμπρόπουλου (σελ...7), Την τελευταία στιγμή, του κ. Αθανασίου Νεοφώτιστου (σελ...9), ΤΟ Ιησούς Χριστός υπό το "φως" της Σκοπιάς, της κ. Άννας Μπουρδάκου (σελ...12), Ο "θόλος της χιλιετίας" - εκπαίδευση στη Νέα Εποχή, του Μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη (σελ...14), Συνομιλία με τον π. Παΐσιο, (σελ...16), Τιμήστε τους νεκρούς βοηθώντας τους ζωντανούς, του κ. Herbert Rosedale (σελ...18), Ζήτω. Δόξα τω Θεώ, του καθ. Αλεξάνδρου Ντβόρκιν (σελ...20),
Ειδήσεις - Σχόλια:
Τα προσωπεία (σελ...22), Μελαγχολίες... (σελ...22), Το νεκρό ΚΕΦΕ... εκστρατεύει (σελ...23), Και άλλη επθιβεβαίωση (σελ...24), (+) Δέσποινα Σουρμελή-Κιουστελίδη (σελ...24), Εις βάρος της Εκκλησίας (σελ...25), "Λαμπαδοφορία" (σελ...26), Το "cartel" (σελ...27), Αυτά συμβαίνουν έξω (σελ...27), Δεν έχουν το Θεό τους! (σελ...27), Δύο χιλιάδες πεντακόσιοι γάμοι (σελ...28), Εγκληματικές διδαχέςι (σελ...28), Φρικτά... (σελ...29), Επιστολή της FAIR προς την Π.Ε.Γ. (σελ...30).


Τεύχος 11 , ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 1998

Συνδιάσκεψη για τις αιρέσεις, του π. Κυριακού Τσουρού (σελ...3), Προς "Διαμαρτυρομένους", Πανελλήνια Ένωση Γονέων (σελ...6) Οι εμπειρίες των Πεντικοστιανών, του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†) (σελ...9), Απίστευτα και όμως αληθινά, του κ. Αθανασίου Νεοφώτιστου (σελ...11), Η αλήθεια της γραφής και η εταιρία Σκοπιά, της κ. Άννας Μπουρδάκου (σελ...15), Προβλήματα από νεοφανείς αιρέσεις - Νομική αντιμετώπιση, του κ. Γεωργίου Κρίππα (σελ...17), Επικίνδυνο ολίσθημα, του Μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη (σελ...20), Ναζιστική προπαγάνδα και τρομοκρατία με ένδυμα "Αντιναζισμού", του κ. Νικολάου Σταυριανίδη (σελ...21),
Ειδήσεις - Σχόλια: Έλεγχος της σκέψης. Ο εφιάλτης της Νέας Εποχής (σελ...23), Η άλλη "Ολυμπιάδα" (σελ...24), "Έξω πάνε καλά" (α' μέρος) (σελ...25), "Έξω πάνε καλά" (β' μέρος) (σελ...25), "Έξω πάνε καλά" (γ' μέρος) (σελ...26), Άλλο και τούτο (σελ...26), Τι Ειρωνία!!! (σελ...27), Έλληνας υπουργός εγκαινιάζει μουσουλμανικά σχολεία (σελ...27), Οι "αρχαιόφιλοι" (σελ...28), Η Βίβλος στα σχολεία (σελ...29), Προς την Π.Ε.Γ. (σελ...29),


Για να γίνετε συνδρομητές στο ΔΙΑΛΟΓΟ (χωρίς καμία επιβάρυνση
ή υποχρέωσή σας) ή για να προμηθευθείτε τα βιβλία μας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Π. Ε. Γ.

Γιά την εγγραφή σας στο ΔΙΑΛΟΓΟ ή για παραγγελίες βιβλίων
τηλεφωνήσατε: 210 6396 665,
Fax: 210 6082 219.


Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Π. Ε. Γ., Τ. Θ. 60120, 153 10 Αγία Παρασκευή
.